HR-1
HR-2
HR3

produk

Kabeh Kali ing Segara, Ruixiang Ing Jagad

liyane >>

babagan kita

Babagan Katrangan Perusahaan

companygsa

apa sing kita lakoni

HAIRUI Diadegake ing taun 2006, Jiangxi Hairui Natural Plant Co., Ltd. minangka perusahaan sing duwe spesialisasi produksi lan penjualan minyak esensial tanduran alami lan dununge ing Zona Pangembangan Teknologi Tinggi Gunung Jinggang, Ji'an. Dikenal minangka omah rempah-rempah, posisi geografis sing apik ing kene ngidini kita duwe sumber tetanduran alami sing luwih unggul, akeh lan profesional. Sawise nandur modal total RMB 50 yuta, perusahaan kasebut seluas 13.000 meter persegi lan duwe peralatan inspeksi kelas siji lan macem-macem fasilitas pengujian lan inspeksi, sing ngidini perusahaan bisa ngasilake 2.000 ton minyak esensial alami.

liyane >>
sinau luwih lengkap

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta, lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • BASE PLANTING FRESH PICKING

    TANAMAN BASA PILIH SEGAR

    Kita kerja sama karo sawetara pangkalan provinsi kanggo tuku bahan baku seger kanthi musiman

  • MODERN LABORATORY

    MAKMAL MODEN

    Kenalake peralatan eksperimen khusus, terus inovasi R&D, lan priksa kontrol kualitas

  • MODERNPRODUCTION

    PRODUKSI MODEN

    lntroduksi peralatan produksi khusus, refinement njlimet, kontrol kualitas ketat

Produk panas

Kabeh Kali ing Segara, Ruixiang Ing Jagad

  • 14

    Pengalaman Taun

  • 2000

    Kapasitas Produksi Ton

  • 18

    Yuta Investasi

  • 16+

    Negara lan Wilayah

warta

Kabeh Kali ing Segara, Ruixiang Ing Jagad

Kabeh Kali ing Segara, Ruixiang Ing Jagad

Tahan karo kualitas dhuwur, berkembang kanthi reputasi

Efek perawatan kulit minyak esensial ing macem-macem bagian awak

Minyak esensial minangka esensial tanduran sing diekstrak saka kembang murni alami, godhong, kulit, wiji, cabang lan bagean liyane, lan molekul aromatik tanduran. Karakteristik tanduran murni dilestarekake tanpa nambah senyawa gawean. Efek unik kanggo kulit, awak lan jiwa. Molekul ...
liyane >>

Asal-Usul lan Sejarah Minyak Esensial

China sejatine minangka peradaban kuno sing pisanan nggunakake tanduran aromatik kanggo njaga kesehatan. Tanduran digunakake ing jaman biyen, nggunakake ciri khas tanduran kanggo ngobati penyakit, lan ngobong dupa kanggo mbantu nggawe harmoni lan keseimbangan fisik lan mental. . Sihir alam wis menehi konti ...
liyane >>

Pameran ijol-ijolan perdagangan Mei 2014

Trade Show Name: 72th API China Date Attended: 2014 .5 Host Country / Region: CN Pambuka: API China dununge bebarengan karo P-MEC, ICSE, LABWorld, InnoPack, BioPh lan fitur area kanggo Ekstrak Alam lan EP CLean Tech. Kita didegake ing taun 2006 lan khusus nggawe ...
liyane >>

Pameran ijol-ijolan perdagangan Juni 2014

Jeneng Pameran Dagang: Tanggal 14 CPHIchina sing Ditampa: 2014 .6 Negara / Wilayah: CN Pambuka: CPhI China dununge bebarengan karo P-MEC, ICSE, LABWorld, InnoPack, BioPh lan fitur area kanggo Ekstrak Alam lan EP CLean Tech. Kita didegake ing taun 2006 lan khusus nggawe ...
liyane >>