JiangXi HaiRui Natural Plant Co., Ltd.

Kabeh Kali ing Segara, Ruixiang Ing Jagad

Kualitas

Kita adeg ing taun 2006 lan khusus nggawe minyak esensial tanduran alami.
Saiki kita duwe kapasitas 2000 t saben taun. Kita bakal terus njogo ide 'Slamet kanthi kualitas tinggi, berkembang kanthi reputasi' kanggo menang pasar.

Kauntungan

Perusahaan Kami dununge ing Zona Pengembangan Teknologi Tinggi JingGangShan, kutha Ji'an, sing misuwur minangka 'Kutha Rempah-Rempah'. Iki minangka papan sing apik sing kebak bahan baku, sing nggawe kita luwih maju lan luwih profesional.

Pemasaran

Saiki, kita duwe luwih saka macem-macem jinis lan pelanggan ing saindenging jagad. Jaringan penjualan ing Eropa, Amerika, Eeat Tengah lan Asia Tengah lan liya-liyane. Sampeyan disambut dening HaiRui. Kita bakal nyedhiyakake layanan tulus, kualitas apik lan rega sing paling disenengi kanggo masa depan kita sing apik!

Cara Mental Budidaya Timer
Visi & Misi & Nilai
Sepuluh Budaya Hai Rui
Wolung Kehormatan Lan Wolung Aib Hai Rui
Cara Mental Budidaya Timer

Ora preduli aku ing omah utawa perusahaan, aku kudu ngormati dheweke lan dheweke;
Sabar ora bisa ditrima dening wong liya, lan ora bisa ditindakake dening wong sing mlaku;
Nyerah apa sing ora bisa diwenehake wong liya lan nampa sing ora bisa ditampa wong liya;
Pakaryan wong liya minangka kaendahan sukses;
Tinjau salahku dhewe nalika lungguh dhewekan, aja kakehan omong omong-omongan nalika ngobrol karo wong liya;
Wiwit esuk nganti surup, wiwit surup nganti esuk, manggon, lungguh lan ngapusi, macak lan mangan;
Kasetyan Filial, ngajeni guru, setya, ora ngganggu, matur nuwun, tulus;
Tanggung jawab marang wong liya yaiku nyalahke awake dhewe, lan ngapura wong liya;
Mung rupane apik, ora rupane ala;
Sanajan ana kemajuan, aku mesthi rumangsa yen budidaya saya cethek banget, lan aku ora gumunggung;
Kabeh wong guru, nanging aku siswa. Yen bisa budidaya kanthi cara iki, kita bakal entuk sukses banget!

Visi & Misi & Nilai

Visi: dadi perusahaan pengaruh ing industri sayuran China!
Misi: setya karo spesialisasi, keberlanjutan, lan internasionalisasi industri ekstraksi sayuran China, lan ngupayakake industri ekstraksi sayuran China menyang panggung jagad kanggo urip!
Nilai: tim dhisik, dhisik pelanggan, kudu tanggung jawab lan matur nuwun marang masarakat

Sepuluh Budaya Hai Rui

1. Semangat tim
2. Ora ana sebab kerja
3. Bisa kanggo misi
4. Pimpin conto
5. Tetep ing kiriman sampeyan
6. orientasi asil
7. Semangat data kasunyatan
8. Regane luwih saka sepuluh kali
9. Geni kaya semangat
10. Aja nyerah

Wolung Kehormatan Lan Wolung Aib Hai Rui

Bangga yen jujur ​​lan dipercaya, lan isin lali marang keadilan kanggo golek bathi;
Dadi bangga yen sregep lan nggatekake, lan dadi isin yen setengah ati;
Bangga karo asil lan isin karo perfunctoriness;
Bangga sampeyan kudu tanggung jawab lan isin amarga ora duwe tanggung jawab;
Kita kudu bangga nuduhake kanthi terbuka lan isin amarga egois;
Dheweke bangga karo persatuan lan persaudaraan, lan isin karo intrik;
Dadi bangga matur nuwun, dadi ora matur nuwun iku isin.

Tim Kita

team4

team3

team2

team

team4

Transportasi ing kene gampang banget. Investasi kita yaiku 18 juta RMB, jembaré 26000 sqm, kanthi pabrik modern, peralatan uji coba paling dhuwur lan maneka fasilitas uji coba eksperimen.

-Jiangxi HaiRui Natural Plant Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen lan adol paling gedhe ing China.

+
Pengalaman Taun
Kapasitas Produksi Ton
Yuta Investasi
+
Negara lan Wilayah