page_banner

produk

Minyak Anis Bintang Kab

Katrangan singkat:

Nama Produk: Minyak Anis Bintang

Warna: Kuning muda

Nomer CAS: 84775-42-8

HS:3301293000

Dianggo: Antioksidan, anti-bakteri, insektisida

Titik nyala: 199 °F


  • Harga FOB:Bisa nego
  • Jumlah Pesanan Min.1 kg
  • Kapabilitas sumber:2000KG saben Wulan
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Ringkesan
    Rincian cepet
    Formulir:
    lenga
    bagean:
    Wiji
    Tipe Ekstraksi:
    Distilasi uap
    Packaging:
    DRUM, Minangka customer dibutuhake
    Panggonan Asal:
    Jiangxi, China
    kelas:
    Pharma Grade, Therapeutic grade, food grade, kosmetik kelas
    Jeneng merek:
    Hairui
    Nomer Model:
    HR-009
    Nomer kasus:
    8007-70-3
    Tipe Penyetor:
    OBM (OEM & ODM ditampa)
    Jeneng barang:
    Hairui Natural MurniMinyak Anis Bintang Kab
    Penampilan:
    Cairan bening sing ora ana warna utawa kuning cahya
    Varietas alami:
    Ekstrak Tanduran
    bahan:
    anethole
    Bahan Baku:
    Wiji star anise
    Sertifikasi:
    MSDS
    Fungsi:
    Spa Pijat Scraping Bath, Perawatan kulit, kosmetik
    Tipe:
    Minyak Esensial Murni

    Packaging & Pangiriman

    Unit Penjualan:
    Item tunggal
    Ukuran paket tunggal:
    Ukuran 6x6x26.5 cm
    Bobot reged tunggal:
    1.500 kg
    Tipe Paket:
    Paket OEM Kecil: Botol Aluminium; Botol HDPE; Botol plastik; Botol kaca, (250ml, 500ml, 1000ml dll paket OEM, kalebu pencetakan logo label). 25kg / 50kg / 180kg

    Tuladha Gambar:
    paket-img
    Lead Time:
    Jumlah (Kilogram) 1 – 100 101 – 300 > 300
    wetan. Wektu (dina) 6 8 Kanggo rembugan
    Gambar Produk


    Deskripsi Produk
    Minyak adas bintang dipikolehi liwat distilasi uap saka cabang wit anise bintang, godhong lan ekstrak woh. Wit anis lintang
    metokake woh kaping pindho saben taun, yaiku ing musim semi lan musim gugur.
    Komponen utama minyak anise bintang yaiku trans-anethole, anisaldehyde, 1,8-cineole, estragole, alpha-terpineol, linalool,
    limonene, lan alpha-phellandrene. Biasane, isi trans-anethole ing proporsi langsung menyang titik beku.
    Penampilan
    Cairan bening sing ora ana warna utawa kuning pucet
    ambune
    Manis, anise lan adas kanthi kebak bodied
    Kapadhetan Relatif
    0.978-0.988@25°c
    Indeks bias
    1.548-1.562@20°c
    Rotasi Optik
    -2o — +1o
    Kelarutan
    Ora larut ing banyu, larut ing etanol
    Isi
    70% saka Trans-anethole
    Utilitas
    Minyak anise bintang lan produk olahan luwih akeh digunakake ing panganan, bahan kimia rumah tangga, farmasi, bahan konstruksi lan industri perlindungan lingkungan.
    Minyak anise lintang nduweni rasa manis sing kuat, lan utamane digunakake kanggo rasa, kayata kue, anggur, minuman ringan, permen,
    daging, odol lan ngresiki tutuk, lan agen aromatizing rokok.
    Minyak anise bintang uga digunakake minangka wewangian ing produk kimia rumah tangga, kayata sabun lan kosmetik. Minyak wangi Prancis lan omben-omben anise sing misuwur ing donya kabeh diprodhuksi nganggo minyak anise bintang minangka bahan mentah.
    Produk minyak anise bintang sing diproses luwih lanjut kalebu anethole alami, anisaldehida, estragole, lan anisyl aseton.
    Ing aplikasi medis, lenga anise bintang digunakake minangka bahan baku utama kanggo obat anti-kanker sintetik.
    Kanggo tujuan industri, lenga anise lintang digunakake minangka agen pengisi aditif tanpa sianida lan aditif lapisan.
    Kajaba iku, kanggo ngasilake obat anti-flu manuk "Tamiflu", asam shikimmi intermediate diekstrak saka woh star anise, kanthi
    skyrocketing dikarepake ing taun anyar.
    Packing & Pangiriman
    1. 250-1000ml / botol Aluminium
    2. 25-50kg/drum plastik/drum karton
    3. 180 utawa 200kg / barel (Drum wesi Galvanis)
    4. Miturut panyuwunan klien


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ' ; $('.package-img-container').append(BigBox) $('.package-img-container').find('.package-img-entry').clone().appendTo('.bigimg') })

    1.Apa Minyak Esensial iki alami utawa sintaksis?
    Kita minangka pabrikan lan Umume produk kita diekstrak kanthi alami, ora ana pelarut lan bahan liyane.
    Sampeyan bisa tuku kanthi aman.

    2. Apa produk kita bisa digunakake langsung kanggo kulit?
    Wigati dicathet yen produk kita minangka minyak esensial murni, sampeyan kudu nggunakake minyak dhasar sawise alokasi

    3. Apa paket produk kita?
    Kita duwe macem-macem paket kanggo ekstrak lenga lan tanduran padhet.

    4. Carane kanggo ngenali kelas saka lenga atsiri beda?
    Biasane ana 3 kelas minyak atsiri alami
    A iku Pharma Grade, kita bisa digunakake ing industri Medical lan mesthi kasedhiya ing industri liyane.
    B minangka Food Grade, kita bisa digunakake ing rasa panganan, rasa saben dina, lsp.
    C minangka Kelas Parfum, bisa digunakake kanggo rasa & wewangian, kaendahan lan perawatan kulit.

    5. Kepiye carane ngerti kualitas sampeyan?
    Produk kita wis nyetujoni tes profesional sing relatif lan entuk sertifikat relatif, luwih-luwih, sadurunge sampeyan pesen, kita bisa menehi conto produk kanggo sampeyan kanthi gratis, banjur sawise sampeyan nggunakake, sampeyan bisa entuk pangerten sing luwih apik babagan produk kita.

    6. Apa pangiriman kita?
    Readystock, Kapan saja. TANPA MOQ,

    7. apa sing cara pembayaran?
    T/T, Paypal, Western union, pembayaran Alibaba

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan