page_banner

produk

Bodycare Carvacrol ing Bulk Price

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Carvacrol

Werna: Ora ana warna nganti kuning cahya

Ambune: Ambune thymol

Nomer CAS: 499-75-2

HS:2907199090

Dianggo: Rempah-rempah, fungisida lan disinfektan, agen anticorrosive


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Nomer CAS:
499-75-2
Jeneng Liyane:
Oregano
MF:
C10H14O
Nomer EINECS:
207-889-6
Nomer FEMA:
2055
Panggonan Asal:
Jiangxi, China
Tipe:
Rasa & Wewangian Alami
Varietas alami:
ekstrak tanduran
Dianggo:
Rasa Saben dina, rasa panganan, Rasa Tembakau, Rasa Industri, Kedokteran, Wewangian lan Rasa, Kosmetik lan Kimia,
Kemurnian:
99%, 99%
Jeneng merek:
rambute
Nomer Model:
HR
jeneng produk:
Carvacrollenga
mambu:
Bau khas saka celery
Metode ekstraksi:
Distilasi uap
warna:
ora ana warna nganti kuning cahya
Indeks bias::
1.502-1.508
Kapadhetan relatif:
0.936-0.960
Kelarutan:
Larut ing etanol 70%.
Packaging:
Kemasan sing disesuaikan

Packaging & Pangiriman

Unit Penjualan:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
6.5X6.5X26.8 cm
Bobot reged tunggal:
1.500 kg
Tipe Paket:
1.25kg Serat Drum karo kantong plastik pindho njero 2. GI drum saka 50kg / 180kg net. 3. Minangka syarat pelanggan.
Lead Time:
Jumlah (Kilogram) 1 – 100 > 100
wetan. Wektu (dina) 8 Kanggo rembugan
Gambar Produk

Deskripsi Produk
Minyak oregano dijupuk saka tutuk kanggo parasit usus, alergi, nyeri sinus, arthritis, selesma lan flu, flu babi,
kuping, lan lemes. Iki ditrapake ing kulit kanggo kondisi kulit kalebu kukul, sikil atlet, kulit berminyak, ketombe, sariawan.
lara, kutil, kurap, rosacea, lan psoriasis; uga kanggo gigitan serangga lan laba-laba, penyakit gusi, lara untu, nyeri otot, lan vena varikos. Minyak oregano uga digunakake kanthi topikal minangka repellent serangga.
Penampilan Cairan kuning cahya kanthi aroma oregano
Kapadhetan Relatif 0.936-0.960
Indeks bias 1.502-1.508
Kelarutan Larut ing etanol 70%.
Isi 90% saka Carvacrol
Utilitas
1.dampness, diaphoresis, bakterisida kuwat, efek antibakteri:
2.lenga oregano iku salah siji sakaaditif feedobat:
3. digunakake minangka aditif obat Cina.
Packing & Pangiriman
1. 250-1000ml / botol Aluminium
2. 25-50kg/drum plastik/drum karton
3. 180 utawa 200kg / barel (Drum wesi Galvanis)
4. Miturut panyuwunan klien



' ; $('.package-img-container').append(BigBox) $('.package-img-container').find('.package-img-entry').clone().appendTo('.bigimg') })

1.Apa Minyak Esensial iki alami utawa sintaksis?
Kita minangka pabrikan lan Umume produk kita diekstrak kanthi alami, ora ana pelarut lan bahan liyane.
Sampeyan bisa tuku kanthi aman.

2. Apa produk kita bisa digunakake langsung kanggo kulit?
Wigati dicathet yen produk kita minangka minyak esensial murni, sampeyan kudu nggunakake minyak dhasar sawise alokasi

3. Apa paket produk kita?
Kita duwe macem-macem paket kanggo ekstrak lenga lan tanduran padhet.

4. Carane kanggo ngenali kelas saka lenga atsiri beda?
Biasane ana 3 kelas minyak atsiri alami
A iku Pharma Grade, kita bisa digunakake ing industri Medical lan mesthi kasedhiya ing industri liyane.
B minangka Food Grade, kita bisa digunakake ing rasa panganan, rasa saben dina, lsp.
C minangka Kelas Parfum, bisa digunakake kanggo rasa & wewangian, kaendahan lan perawatan kulit.

5. Kepiye carane ngerti kualitas sampeyan?
Produk kita wis nyetujoni tes profesional sing relatif lan entuk sertifikat relatif, luwih-luwih, sadurunge sampeyan pesen, kita bisa menehi conto produk kanggo sampeyan kanthi gratis, banjur sawise sampeyan nggunakake, sampeyan bisa entuk pangerten sing luwih apik babagan produk kita.

6. Apa pangiriman kita?
Readystock, Kapan saja. TANPA MOQ,

7. apa sing cara pembayaran?
T/T, Paypal, Western union, pembayaran Alibaba

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan