Inquiry
Form loading...
Kabar

Kabar

Kategori News
Minyak lavender kanggo aromaterapi ing diffuser

Minyak lavender kanggo aromaterapi ing diffuser

2024-05-06

Ngenalke premium kitaMinyak Lavender Kab kanggo Diffuser, cara sing sampurna kanggo nggawa aroma lavender sing nyenengake lan nyenengake menyang omah sampeyan. Minyak lavender diekstrak kanthi ati-ati saka tanduran lavender sing paling apik, njamin aroma sing murni lan kuat sing bakal nambah pengalaman istirahat lan kesehatan sampeyan.

Minyak lavender kita dirancang khusus kanggo digunakake ing diffusers, dadi gampang kanggo nikmati keuntungan aromaterapi ing ruangan apa wae ing omah sampeyan. Apa sampeyan pengin nggawe swasana sing tenang kanggo meditasi lan yoga, ningkatake turu sing nyenyak, utawa mung seneng aroma lavender sing nyenengake, lenga kita minangka pilihan sing cocog.

Aroma lavender sing lembut lan kembang wis digunakake pirang-pirang abad kanggo ningkatake relaksasi lan nyuda stres. Kanthi minyak lavender kanggo diffuser, sampeyan bisa nggunakake kekuwatan obat alami iki kanggo nggawe lingkungan sing tentrem lan tentrem ing omah sampeyan. Cukup tambahake sawetara tetes lenga menyang diffuser, lan ambune aroma sing nyenengake ngisi hawa, mbantu sampeyan ngendhokke lan ngilangi stres sawise dina sing suwe.

Saliyane mupangat aromatik, minyak lavender kita uga nawakake macem-macem keuntungan kesehatan sing potensial. Lavender dikenal kanthi sifat sing nyenengake lan bisa mbantu nyuda sirah, nyuda kuatir, lan ningkatake kesejahteraan. Kanthi nggabungake lenga lavender ing rutinitas saben dina, sampeyan bisa nemu akeh kaluwihan saka minyak esensial sing serbaguna lan ditresnani iki.

Minyak lavender kanggo diffuser yaiku 100% murni lan alami, mesthekake yen sampeyan nampa produk kualitas paling dhuwur tanpa pengisi tambahan utawa bahan sintetik. Kita bangga nyedhiyakake para pelanggan minyak esensial premium sing aman lan efektif digunakake ing aromaterapi.

Rasakake efek sing nyenengake lan nyenengake saka lavender kanthi Minyak Lavender kanggo Diffuser. Nambah lingkungan omah lan ningkatake rasa tentrem lan kesejahteraan kanthi minyak esensial sing apik banget iki.

Panggunaan kanggo ngobati insomnia Sadurunge turu, wong bisa njupuk 2 nganti 3 tetes minyak atsiri lavender lan nyelehake langsung ing bantal, utawa nyelehake kompor aromaterapi ing cedhak bantal. Minyak atsiri lavender dandan kulit diakoni minangka "minyak esensial serbaguna". Yen sampeyan pengin nggunakake lenga atsiri tartamtu kanggo nyiyapake lenga majemuk, nanging saiki, jumlah pas saka lenga atsiri iki ora bisa ditemtokake, sampeyan bisa uga nyedhiakke setengah saka jumlah ing rumus kanggo lavender. Kanthi cara iki, sampeyan bisa mesthekake yen kabeh botol lenga senyawa entheng lan ora ngganggu, lan efek kasebut bisa dijamin. Masalah menstruasi, nyuda nyeri otot, perbaikan fisiologis, nambah turu, efek spiritual, dekompresi, tenang, emosi sing nyenengake, ketegangan saraf sing tenang, anti-depresi, lan nyuda sirah. Minyak atsiri Lavender uga duwe pengaruh sing signifikan kanggo nyuda sirah manungsa, ngidini wong bisa cepet turu, lan bisa nyebabake gejala insomnia manungsa ilang utawa bisa cepet.

ndeleng rincian
CAC nuduhake kanggo pestisida tetanèn, fungisida, pupuk, herbisida

CAC nuduhake kanggo pestisida tetanèn, fungisida, pupuk, herbisida

2024-06-07

Pertunjukan CAC kasil dianakake ing Shanghai, lan minyak esensial tanduran kita akeh digunakake ing pestisida tetanèn, fungisida, herbisida, nemasida,kayatalenga mustar,lenga kayu manis, minyak thyme, minyak peppermint, minyak bawang putih,lenga cengkeh, lenga jeruk manis, lenga jarak,lenga eucalyptus, minyak sereh…

 

Minyak atsiri tanduran ora mung duwe efek ngusir, ngindhari, ngusir, lan nyandhet wutah lan perkembangan serangga, nanging uga nduweni efek narik serangga, lan akeh digunakake ing agen antibakteri pertanian amarga sifat antibakteri spektrum sing amba.

 

Minyak alami iki ditampa kanthi apik dening para pelanggan saka saindenging jagad.

 

Adantage:

 

Solusi kesehatan lan nutrisi tanduran sing lestari, digunakake kanggo pestisida, fungisida lan herbisida ing tetanèn, ora ana residu pestisida, perlindungan lingkungan

 

Jiangxi Hairui Natural Plant Co., Ltd. didegake ing taun 2006, khusus ing produksi minyak atsiri tanduran alami sajrone 18 taun, lan wis lulus sertifikasi FDA lan ISO.

Saiki kapasitas produksi taunan kita 2000 ton. Kita bakal tansah netepi konsep "slamet dening kualitas, pembangunan dening reputasi" kanggo menang pasar.

 

Sugeng rawuh ing pitakonan

Email: wangxin@jxhairui.com

2548d64a747eb834d1ec8dc0bd31b2c

ndeleng rincian