page_banner

warta

Jeneng Pameran Dagang: 14. CPHIchina
Tanggal Dirawuhi: 2014.6
Negara/Wilayah Tuan Rumah: CN
Pambuka: CPhI China dumunung bebarengan karo P-MEC, ICSE, LABWorld, InnoPack, BioPh lan fitur area kanggo Natural Extracts lan EP CLean Tech.

pameran pameran3 pameran6
Kita diadegake ing taun 2006 lan khusus ing manufaktur minyak atsiri tanduran alami.
Saiki kita duwe kapasitas 2000 t saben year.We bakal tansah njunjung idea 'Survive karo kualitas dhuwur, berkembang kanthi reputasi' kanggo menang pasar.
Saiki, kita duwe luwih saka jinis lan pelanggan ing saindenging jagad. Jaringan dodolan ing Eropa, Amerika, Eeat Tengah lan Asia Tengah dll. Sampeyan disambut dening HaiRui .Kita bakal nyedhiyakake layanan sing tulus, kualitas apik lan rega sing paling apik. kanggo masa depan kita sing sarwa!
Bangga dadi jujur ​​lan bisa dipercaya, lan isin nglalekake kaadilan kanggo entuk bathi;
Bangga dadi temen lan enten, lan isin setengah ati;
Bangga karo asil lan isin karo perfunctoriness;
Bangga njupuk tanggung jawab lan isin nglirwakake tanggung jawab;
Kita kudu bangga nuduhake mbukak lan isin ing selfishness;
Dheweke bangga karo persatuan lan persaudaraan, lan isin karo intrik;
Bangga syukur, ora syukur iku isin.


Wektu kirim: Sep-19-2020