page_banner

warta

Jeneng Pameran Dagang: 72th API China
Tanggal Dirawuhi: 2014.5
Negara/Wilayah Tuan Rumah: CN
Pambuka: API China dumunung bebarengan karo P-MEC, ICSE, LABWorld, InnoPack, BioPh lan fitur area kanggo Natural Extracts lan EP CLean Tech.

pameran5 pameran4 pameran2
Kita diadegake ing taun 2006 lan khusus ing manufaktur minyak atsiri tanduran alami.
Saiki kita duwe kapasitas 2000 t saben year.We bakal tansah njunjung idea 'Survive karo kualitas dhuwur, berkembang kanthi reputasi' kanggo menang pasar.
Saiki, kita duwe luwih saka jinis lan pelanggan ing saindenging jagad. Jaringan dodolan kita ing Eropa, Amerika, Eeat Tengah lan Asia Tengah dll. Sampeyan disambut banget dening HaiRui .Kita bakal nyedhiyakake layanan sing tulus, kualitas apik lan rega sing paling apik. kanggo masa depan kita sing sarwa!
Ora preduli aku ana ing omah utawa ing perusahaan, aku kudu ngurmati dheweke lan dheweke;
Sabar ora bisa ditampa dening wong liya, lan ora bisa ditindakake dening wong sing mlaku;
Nyerahake apa sing ora bisa ditampa dening wong liya lan nampa apa sing ora bisa ditampa dening wong liya;
Karya wong liya minangka kaendahan sukses;
Ndeleng kesalahanku dhewe nalika lungguh dhewe, aja nganti ngomong gosip nalika ngobrol karo wong liya;
Wiwit esuk nganti sore, wiwit sore nganti esuk, manggon, lungguh lan ngapusi, sugih lan mangan;
Taqwa, ngajeni marang guru, setya, ora pedhot, matur nuwun, ikhlas;
Tanggung jawab kanggo wong liya yaiku nyalahke awake dhewe, lan ngapura wong liya;
Mung katon apik, ora katon ala;
Sanadyan ana kemajuan, aku tansah rumangsa yen budidayaku cethek banget, lan aku ora gumunggung;
Kabeh wong guru, nanging aku murid. Yen kita bisa budidaya kanthi cara iki, kita bakal entuk sukses gedhe!


Wektu kirim: Sep-20-2020