page_banner

produk

lenga bupleurum

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Minyak Bupleurum

Warna: Coklat peteng

Nomer CAS: 68650-46-4

HS:3301299999

Dianggo: aditif pangan

Urip beting: 2 Taun


  • Harga FOB:Bisa nego
  • Jumlah Pesanan Min.1 kg
  • Kapabilitas sumber:2000KG saben Wulan
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Ringkesan
    Rincian cepet
    Panggonan Asal:
    Jiangxi, China
    Jeneng merek:
    rambute
    Nomer Model:
    HRZW-069
    Bahan Baku:
    godhong
    Tipe Penyetor:
    OEM/ODM
    Jumlah kasedhiya:
    500
    Tipe:
    Minyak Esensial Murni
    bahan:
    Bupleurum
    Sertifikasi:
    MSDS
    Fitur:
    Skin Revitalizer, anti-tuwa
    jeneng produk:
    lenga bupleurum
    warna:
    Kuning pucat
    Aku tresno:
    aroma karakter Bupleurum
    Metode ekstraksi:
    Distilasi uap
    Dianggo:
    Medis, Wewangian lan Rasa, Kosmetik lan Kimia,
    Kapadhetan relatif:
    0.8905-0.9268
    Indeks bias::
    1.43475-1.5020
    rotasi spesifik:
    -11°-+35,5°
    Nomer CAS:
    20736-09-8
    Packaging:
    Kemasan sing disesuaikan

    Packaging & Pangiriman

    Unit Penjualan:
    Item tunggal
    Ukuran paket tunggal:
    6.5X6.5X26.8 cm
    Bobot reged tunggal:
    1.500 kg
    Tipe Paket:
    1.25kg Serat Drum karo kantong plastik pindho njero 2. GI drum saka 50kg / 180kg net. 3. Minangka syarat pelanggan 
    Lead Time:
    Jumlah (Kilogram) 1 – 100 > 100
    wetan. Wektu (dina) 8 Kanggo rembugan
    Gambar Produk
    Deskripsi Produk
    1. akeh komponen saka bupleurum ROOT wis nuduhake aktivitas anti-natoni ing macem-macem saka sudhut model kewan
    2. Ekstrak oyod bupleurum nglindhungi ati tikus saka bahan kimia, para peneliti nyimpulake manawa anggota spesies iki duwe potensial minangka antiphepatic spektrum sing amba.
    Penampilan
    Cairan Kuning nganti Cairan Abang Cahya
    ambune
    Ciri khas
    Kapadhetan relatif
    0.8905-0.9268
    Refraksi
    1.434750-1.5020
    rotasi
    -8~+13
    Isi
    ≥99%
    Utilitas
    1. bupleurum ROOT saponin, kaya Jamu sugih saponin liyane, nuduhake kuat jantung lan getih prau efek protèktif. Padha wis
    dituduhake kanggo nyegah pambentukan peroksida lipid ing otot jantung utawa ing ati, mengaruhi fungsi enzim.
    sing ana ing kono. Ngurangi koagulasi getih, kolesterol lan tingkat gula ing getih, ngrangsang sistem kekebalan.
    2. peneliti uga wis ditemtokake sing bupleurum ROOT nambah kegiatan sel macrophage
    Profil Perusahaan
    Packing & Pangiriman
    1. 250-1000ml / botol Aluminium
    2. 25-50kg/drum plastik/drum karton
    3. 180 utawa 200kg / barel (Drum wesi Galvanis)
    4. Miturut panyuwunan klien



    ' ; $('.package-img-container').append(BigBox) $('.package-img-container').find('.package-img-entry').clone().appendTo('.bigimg') })

    1.Apa Minyak Esensial iki alami utawa sintaksis?
    Kita minangka pabrikan lan Umume produk kita diekstrak kanthi alami, ora ana pelarut lan bahan liyane.
    Sampeyan bisa tuku kanthi aman.

    2. Apa produk kita bisa digunakake langsung kanggo kulit?
    Wigati dicathet yen produk kita minangka minyak esensial murni, sampeyan kudu nggunakake minyak dhasar sawise alokasi

    3. Apa paket produk kita?
    Kita duwe macem-macem paket kanggo ekstrak lenga lan tanduran padhet.

    4. Carane kanggo ngenali kelas saka lenga atsiri beda?
    Biasane ana 3 kelas minyak atsiri alami
    A iku Pharma Grade, kita bisa digunakake ing industri Medical lan mesthi kasedhiya ing industri liyane.
    B minangka Food Grade, kita bisa digunakake ing rasa panganan, rasa saben dina, lsp.
    C minangka Kelas Parfum, bisa digunakake kanggo rasa & wewangian, kaendahan lan perawatan kulit.

    5. Kepiye carane ngerti kualitas sampeyan?
    Produk kita wis nyetujoni tes profesional sing relatif lan entuk sertifikat relatif, luwih-luwih, sadurunge sampeyan pesen, kita bisa menehi conto produk kanggo sampeyan kanthi gratis, banjur sawise sampeyan nggunakake, sampeyan bisa entuk pangerten sing luwih apik babagan produk kita.

    6. Apa pangiriman kita?
    Readystock, Kapan saja. TANPA MOQ,

    7. apa sing cara pembayaran?
    T/T, Paypal, Western union, pembayaran Alibaba

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan