page_banner

produk

Minyak Oregano Kab

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Oregano Oil

Werna: kuning cahya nganti coklat abang

Nomer CAS: 8007-11-2

HS:3301299999

Dianggo: Sterilisasi, antiseptik, kosmetik

Urip beting: 2 Taun


  • Harga FOB:Bisa nego
  • Jumlah Pesanan Min:1 kg
  • Kapabilitas sumber:2000KG saben Wulan
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Ringkesan
    Rincian cepet
    Formulir:
    lenga
    bagean:
    godhong
    Tipe Ekstraksi:
    Ekstraksi pelarut
    Packaging:
    BOTOL, Drum, Wadah Kaca, Kemasan Khusus
    Panggonan Asal:
    Cina
    kelas:
    Kelas Farmasi
    Jeneng merek:
    rambute
    Nomer Model:
    HRZ
    Nomer CAS:
    499-75-2
    Metode ekstraksi:
    Distilasi uap
    Aku tresno:
    karakter aroma oregano
    warna:
    cairan kuning cahya
    Dianggo:
    Medis, Wewangian lan Rasa, Kosmetik lan Kimia,
    Kapadhetan relatif:
    0.936-0.960
    Indeks bias::
    1.502-1.508
    Kelarutan:
    Larut ing etanol 70%.
    Isi:
    90% saka Carvacrol
    Tipe:
    carvacrol

    Packaging & Pangiriman

    Unit Penjualan:
    Item tunggal
    Ukuran paket tunggal:
    6.5X6.5X26.8 cm
    Bobot reged tunggal:
    1.500 kg
    Tipe Paket:
    1.25kg Serat Drum karo kantong plastik pindho njero 2. GI drum saka 50kg / 180kg net. 3. Minangka syarat pelanggan.

    Tuladha Gambar:
    paket-img
    paket-img
    Lead Time:
    Jumlah (Kilogram) 1 – 100 > 100
    wetan. Wektu (dina) 8 Kanggo rembugan
    Gambar Produk



    Deskripsi Produk
    1. digunakake ing wangi, obat, rasa
    2. digunakake minangka wutah Antibacterial mromosiaken aditif
    3. ngganti rasa daging
    Penampilan
    Cairan kuning cahya kanthi aroma oregano
    Kapadhetan Relatif
    0.936-0.960
    Indeks bias
    1.502-1.508
    Kelarutan
    Larut ing etanol 70%.
    Isi
    90% saka Carvacrol
    Utilitas
    1.dampness, diaphoresis, bactericidal kuwat, efek antibakteri:
    2.lenga oregano iku salah siji sakaaditif feedobat:
    3. digunakake minangka aditif obat Cina
     
    Profil Perusahaan
    Jiangxi Hairui Natural Plant Co.,Ltd.
    Didegake ing taun 2006, Jiangxi Hairui Natural Plant Co., Ltd. minangka perusahaan sing duwe spesialisasi ing produksi lan adol minyak atsiri tanduran alami lan dumunung ing Jinggang Mountain High-Tech Development Zone, Ji'an. Dikenal minangka omah rempah-rempah, posisi geografis sing apik ing kene ngidini kita duwe sumber daya alam sing luwih unggul, akeh lan profesional.
    Duwe nandur modhal total RMB 50 yuta, perusahaan kalebu area 13.000 meter persegi lan nduweni peralatan inspeksi kelas siji, mesin ngisi minyak otomatis lan macem-macem fasilitas tes lan inspeksi, sing ngidini perusahaan bisa ngasilake 2.000 ton alam. lenga pati

    Packing & Pangiriman
    1. 250-1000ml / botol Aluminium
    2. 25-50kg/drum plastik/drum karton
    3. 180 utawa 200kg / barel (Drum wesi Galvanis)
    4. Miturut panyuwunan klien


    Layanan Tim Kita


    FAQ
    1.Apa Minyak Esensial iki alami utawa sintaksis?
    Kita minangka pabrikan lan Umume produk kita diekstrak kanthi alami, ora ana pelarut lan bahan liyane.
    Sampeyan bisa tuku kanthi aman.
    2. Apa produk kita bisa digunakake langsung kanggo kulit?
    Wigati dimangerteni manawa produk kita minangka minyak esensial murni, sampeyan kudu nggunakake sawise alokasi karo minyak dasar3. Apa paket produk kita?
    Kita duwe macem-macem paket kanggo ekstrak lenga lan tanduran padhet.

    4. Carane kanggo ngenali kelas saka lenga atsiri beda?
    Biasane ana 3 kelas minyak atsiri alami
    A iku Pharma Grade, kita bisa digunakake ing industri Medical lan mesthi kasedhiya ing industri liyane.
    B minangka Food Grade, kita bisa digunakake ing rasa panganan, rasa saben dina, lsp.
    C minangka Kelas Parfum, bisa digunakake kanggo rasa & wewangian, kaendahan lan perawatan kulit.

    5. Kepiye carane ngerti kualitas sampeyan?
    Produk kita wis nyetujoni tes profesional sing relatif lan entuk sertifikat relatif, luwih-luwih, sadurunge sampeyan pesen, kita bisa menehi conto produk kanggo sampeyan kanthi gratis, banjur sawise sampeyan nggunakake, sampeyan bisa entuk pangerten sing luwih apik babagan produk kita.

    6. Apa pangiriman kita?
    Readystock, Kapan saja. TANPA MOQ,

    7. apa sing cara pembayaran?
    T/T, Paypal, Western union, pembayaran Alibaba


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ' ; $('.package-img-container').append(BigBox) $('.package-img-container').find('.package-img-entry').clone().appendTo('.bigimg') })

    1.Apa Minyak Esensial iki alami utawa sintaksis?
    Kita minangka pabrikan lan Umume produk kita diekstrak kanthi alami, ora ana pelarut lan bahan liyane.
    Sampeyan bisa tuku kanthi aman.

    2. Apa produk kita bisa digunakake langsung kanggo kulit?
    Wigati dicathet yen produk kita minangka minyak esensial murni, sampeyan kudu nggunakake minyak dhasar sawise alokasi

    3. Apa paket produk kita?
    Kita duwe macem-macem paket kanggo ekstrak lenga lan tanduran padhet.

    4. Carane kanggo ngenali kelas saka lenga atsiri beda?
    Biasane ana 3 kelas minyak atsiri alami
    A iku Pharma Grade, kita bisa digunakake ing industri Medical lan mesthi kasedhiya ing industri liyane.
    B minangka Food Grade, kita bisa digunakake ing rasa panganan, rasa saben dina, lsp.
    C minangka Kelas Parfum, bisa digunakake kanggo rasa & wewangian, kaendahan lan perawatan kulit.

    5. Kepiye carane ngerti kualitas sampeyan?
    Produk kita wis nyetujoni tes profesional sing relatif lan entuk sertifikat relatif, luwih-luwih, sadurunge sampeyan pesen, kita bisa menehi conto produk kanggo sampeyan kanthi gratis, banjur sawise sampeyan nggunakake, sampeyan bisa entuk pangerten sing luwih apik babagan produk kita.

    6. Apa pangiriman kita?
    Readystock, Kapan saja. TANPA MOQ,

    7. apa sing cara pembayaran?
    T/T, Paypal, Western union, pembayaran Alibaba

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan