page_banner

warta

Minyak atsiri yaiku sari tanduran sing diekstrak saka kembang murni, godhong, kulit, wiji, cabang lan bagean liyane, lan molekul aromatik tanduran. Ciri-ciri tanduran murni dilestarekake tanpa ditambahake senyawa buatan. Nduweni efek unik ing kulit, awak lan nyawa.

Bobot molekul minyak atsiri yaiku 1/3000 sel tanduran, sing 1000 kali luwih cilik tinimbang sel manungsa. Iku gampang diserep dening kulit. Tekan epidermis sajrone 1 menit, dermis sajrone 2 menit, lan sistem sirkulasi getih sajrone 10-15 menit. Ing wektu sing padha karo kulit, uga bisa nambani kulit ing njero.

Gambar tanpa teks alt

1. Pasuryan:

Minyak atsiri digunakake ing pasuryan kanggo ngresiki lan ngresiki kulit. Elinga kanggo dilute karo lenga dhasar sadurunge aplikasi ing pasuryan. Rasio pengenceran sing aman yaiku 1-5 tetes minyak atsiri murni lan 5ml (udakara 100 tetes)

Umume, mawar, kembang oranye pait lan lemon umume digunakake kanggo pemutihan lan perawatan rai. Frankincense lan mawar umume digunakake kanggo anti-tuwa. Cypress lan rosemary umume digunakake kanggo astringent lan firmness; lavender, wit teh utawa geranium dianjurake kanggo kulit berminyak lan masalah!

Gambar tanpa teks alt

2. Rahang alus lan pangkal tengkorak:

Nglamar ing rong wilayah kasebut bisa mbantu ngganti swasana ati lan keseimbangan emosi. (Langit alus nggantung miring utawa vertikal ing sadhuwure dhasar ilat lan dumadi saka ekstensi otot palatine pharyngeal lan otot liyane. Iki minangka bagéan saka jaringan sing misahake rongga lisan lan pharynx, mula nduweni fungsi misahake sistem pernapasan saka sistem pencernaan Bagian ngisor rongga tengkorak (Disebut dasar tengkorak, yaiku bagean sing penting sacara medis).

Disaranake nggunakake menyan, cendana, nilam lan mur.

Gambar tanpa teks alt

3. Gulu, bathuk lan kuil:

Nalika ana ketegangan ing sirah lan gulu, nglebokake minyak atsiri ing telung bagean kasebut bisa mbantu nyuda!

Disaranake nggunakake lavender, mint lan menyan!

Gambar tanpa teks alt

4. Dada :

Nglamar minyak atsiri ing dada bisa ningkatake aliran saluran napas sing lancar lan mbantu njaga ambegan sing sehat lan diresiki!

Nyaranake minyak atsiri oksida sing umum digunakake: Eucalyptus lan rosemary, ambegan kanthi lancar!

Gambar tanpa teks alt

5. weteng:

Gunakake minyak atsiri ing weteng, utamane organ pencernaan utama, kanggo mbantu pencernaan sing sehat lan nyuda rasa ora nyaman ing pencernaan.

Disaranake nggunakake lenga penting jahe, ketumbar, adas manis lan mrico ireng.

Gambar tanpa teks alt

6. Ati:

Aplikasi lenga penting ing ati kanggo mbantu detoksifikasi lan ngresiki lan ndhukung fungsi ngresiki lan ngresiki organ awak.

Disaranake nggunakake lemon, grapefruit, geranium lan juniper.

Gambar tanpa teks alt

7. Lengen, sikil lan mburi:

Aplikasi minyak atsiri kanggo pijet lengen, bangkekan, sikil, punggung lan tlapak sikil bisa mbantu nyuda jaringan otot lan sendi sing kesel lan nyeri, lan ningkatake sirkulasi getih.

Disaranake nggunakake lenga wintergreen, lemongrass, lan cypress.

Gambar tanpa teks alt

8. Tunggal:

Aplikasi ing tlapak sikil bisa ningkatake penyerapan minyak atsiri kanthi cepet, amarga pori-pori ing tlapak sikil luwih gampang diserap, yaiku minyak atsiri sing sehat, aman lan gampang diserap. Tlapak sikil biasane dianggep minangka sambungan antarane macem-macem organ lan organ ing awak. Ana akeh bagean sing disebut wilayah refleks. Asring ngrangsang area refleks padha karo tumindak ing organ utawa organ sing cocog. Ora gampang kanggo ngelingi saben area refleksi, mung aplikasi minyak esensial ing tlapak sikil kabeh!

Disaranake nggunakake swasana ati sing tenang, menyan, vetiver, ylang ylang

Gambar tanpa teks alt

Wektu kirim: Oct-13-2020