page_banner

produk

Minyak Kelor

Katrangan singkat:

Nama Produk: Minyak Kelor

Warna: Clear Light Yellow

Dianggo: wewangian kanggo kosmetik, perawatan kulit, dandanan

Teknologi: Cold pressed

Urip beting: 2 Taun

Bahan Baku: Wiji


  • Harga FOB:Bisa nego
  • Jumlah Pesanan Min:1 kg
  • Kapabilitas sumber:2000KG saben Wulan
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Ringkesan
    Rincian cepet
    Formulir:
    lenga
    bagean:
    Wiji
    Tipe Ekstraksi:
    Ekstraksi pelarut
    Packaging:
    BOTOL, Drum, Wadah Kaca, Kemasan Khusus
    Panggonan Asal:
    Jiangxi, China
    kelas:
    Kelas Farmasi
    Jeneng merek:
    rambute
    Nomer Model:
    HRZ
    Sertifikasi:
    MSDS, COA
    Metode ekstraksi:
    Distilasi uap
    Aku tresno:
    Mustard pedhes. iritasi
    warna:
    Liguid kuning cahya
    Dianggo:
    Medis, Wewangian lan Rasa, Kosmetik lan Kimia,
    Nilai asam:
    ≤0.35
    Indeks bias::
    1.465-1.476
    Bahan Baku:
    Wit kelor
    Gravitasi spesifik @ 25°C:
    0.863-0.873
    Tipe:
    Moringa

    Packaging & Pangiriman

    Unit Penjualan:
    Item tunggal
    Ukuran paket tunggal:
    6.5X6.5X26.8 cm
    Bobot reged tunggal:
    1.500 kg
    Tipe Paket:
    1.25kg Serat Drum karo kantong plastik pindho njero 2. GI drum saka 50kg / 180kg net. 3. Minangka syarat pelanggan.
    Lead Time:
    Jumlah (Kilogram) 1 – 100 > 100
    wetan. Wektu (dina) 8 Kanggo rembugan
    Gambar Produk


    Deskripsi Produk
    Minyak Biji Moringa minangka lenga entheng sing nyebar lan gampang nyerep menyang kulit. Vitamin A, B, C, E, asam lemak tak jenuh lan asam palmitoleat, oleat lan linoleat nyedhiyakake kualitas moisturizing lan nutrisi sing apik. Minyak Biji Moringa ngemot 1,700 antioksidan lan dianggep para ahli minangka salah sawijining "lenga kosmetik paling gedhe sing ditemokake". Amarga dhuwure
    Konsentrasi sifat antiseptik lan anti-inflamasi, Minyak Biji Moringa mbantu nyuda garis-garis halus lan kerutan lan digunakake kanggo ngresiki lan nambani kulit. Iki dianggep paling apik kanggo aplikasi pijet lan aromaterapi. Minyak kasebut ditemokake ing macem-macem produk kalebu krim anti-tuwa, produk perawatan rambut, sabun lan cuci awak, krim rai, parfum lan deodran.
    Jeneng produk
    Minyak wiji Moringa mbantu Rejuvenate lan Kulit Wajah
    Bahan
    Biji kelor
    warna
    Cairan kuning resik
    Isi standar
    Asam Behenic
    sasmita
    Kelas terapeutik kanggo kosmetik, medis, panganan
    ambune
    Aroma khas kelor
    Ekstrak
    Distilasi uap
    Digunakake
    Pijet, kosmetik kanggo perawatan kulit, diffuser, Kedokteran
    Utilitas
    lenga mustar cocok kanggo pepole umum, ing Patients karo hyperlipidemia, hipertensi, patients penyakit jantung, mundhut saka napsu cocok kanggo konsumsi.
    1. Nduweni efek appetizer, bisa nambah napsu
    2. Ana fungsi detoksifikasi kuwat. Dadi salmon mentah lan panganan laut liyane asring dilengkapi karo mustar
    3. Kanggo nyegah bosok waos, kanker, gumpalan getih. Nduwe efek tartamtu saka perawatan asma
    4.Kanggo nyegah kolesterol dhuwur, tekanan darah tinggi, penyakit jantung, nyuda viskositas getih
    5. ing awak, lenga mustar minangka lenga pijet sing apik
     
    Packing & Pangiriman
    1. 250-1000ml / botol Aluminium
    2. 25-50kg/drum plastik/drum karton
    3. 180 utawa 200kg / barel (Drum wesi Galvanis)
    4. Miturut panyuwunan klien




    ' ; $('.package-img-container').append(BigBox) $('.package-img-container').find('.package-img-entry').clone().appendTo('.bigimg') })

    1.Apa Minyak Esensial iki alami utawa sintaksis?
    Kita minangka pabrikan lan Umume produk kita diekstrak kanthi alami, ora ana pelarut lan bahan liyane.
    Sampeyan bisa tuku kanthi aman.

    2. Apa produk kita bisa digunakake langsung kanggo kulit?
    Wigati dicathet yen produk kita minangka minyak esensial murni, sampeyan kudu nggunakake minyak dhasar sawise alokasi

    3. Apa paket produk kita?
    Kita duwe macem-macem paket kanggo ekstrak lenga lan tanduran padhet.

    4. Carane kanggo ngenali kelas saka lenga atsiri beda?
    Biasane ana 3 kelas minyak atsiri alami
    A iku Pharma Grade, kita bisa digunakake ing industri Medical lan mesthi kasedhiya ing industri liyane.
    B minangka Food Grade, kita bisa digunakake ing rasa panganan, rasa saben dina, lsp.
    C minangka Kelas Parfum, bisa digunakake kanggo rasa & wewangian, kaendahan lan perawatan kulit.

    5. Kepiye carane ngerti kualitas sampeyan?
    Produk kita wis nyetujoni tes profesional sing relatif lan entuk sertifikat relatif, luwih-luwih, sadurunge sampeyan pesen, kita bisa menehi conto produk kanggo sampeyan kanthi gratis, banjur sawise sampeyan nggunakake, sampeyan bisa entuk pangerten sing luwih apik babagan produk kita.

    6. Apa pangiriman kita?
    Readystock, Kapan saja. TANPA MOQ,

    7. apa sing cara pembayaran?
    T/T, Paypal, Western union, pembayaran Alibaba

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan