page_banner

produk

Minyak Mawar

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Rose Oil

Werna: Ora ana warna nganti kuning cahya

Nomer CAS: 8007-01-0

HS:3301299999

Dianggo: Perawatan kulit, inprove pencernaan, anti-bakteri, anti-natoni

Urip beting: 2 Taun


  • Harga FOB:Bisa nego
  • Jumlah Pesanan Min.1 kg
  • Kapabilitas sumber:2000KG saben Wulan
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Ringkesan
    Rincian cepet
    Formulir:
    lenga
    bagean:
    godhong
    Tipe Ekstraksi:
    Ekstraksi pelarut
    Packaging:
    BOTOL, Drum, Wadah Kaca
    Panggonan Asal:
    Cina
    kelas:
    kosmetik
    Jeneng merek:
    rambute
    Nomer Model:
    HR-266
    jeneng produk:
    lenga wungu
    Penampilan:
    Cairan kuning nganti kuning pucet ing ndhuwur 20 ° c
    ambune:
    Kembang, mawar
    Titik nyala:
    185.00°F
    Gravitasi Spesifik@20°c:
    0.848~0.880
    Indeks bias@20°c:
    1.4520~1.4700
    Rotasi optik @ 20°c:
    -5°~-1.8°
    Kelarutan:
    Larut ing etanol
    Isi:
    16% saka citronellol lan 33% saka geraniol
    warna:
    kuning pucet
    Tipe:
    Ekstrak mawar
    Kapabilitas Pasokan
    Kapabilitas sumber:
    1000 Kilogram / Kilogram saben Wulan
    Packaging & Pangiriman
    Rincian Kemasan
    1 Net Wt. saka 50KGS/180KGS ing galon GI Drum 2 Desain lan Cetak Logo Pelanggan lan Stiker 3 Botol Alumiunm Khusus Pesanan Cilik qty 1kg, 2kg, 5kg
    Pelabuhan
    SHENZHEN/SHANGHAI, CHINA
    Lead Time:
    Jumlah (Kilogram) 1 – 100 > 100
    wetan. Wektu (dina) 8 Kanggo rembugan
    Deskripsi Produk

    Jeneng barang

    Minyak Mawar Alami HaiRui (Minyak Mawar Otto) No CAS 8007-01-0

    Spesifikasi

    Penampilan Cairan kuning nganti kuning pucet ing ndhuwur 20 ° c
    ambune
    Kembang, mawar
    Gravitasi Spesifik@20°c 0.848~0.880
    Indeks bias@20°c 1.4520~1.4700
    Rotasi Optik@20°c -5°~-1.8°
    Kelarutan larut ing etanol
    Isi 16% saka citronellol lan 33% saka geraniol

    Minyak Mawar Alami (Rose Otto Oil) ………………………………………………………………

    Minyak mawar, tegesé mawar otto (attar mawar, attar mawar), yaikulenga patidijupuk sakapetalsaka macem-macem jiniswungu.

    Rose ottos diekstrak liwatdistilasi uap, nalika wungu Absolute dijupuk liwatekstraksi pelarututawaekstraksi karbon dioksida superkritis, kanthi absolut digunakake luwih umum ingwewangian.

    Malah karo rega dhuwur lan tekane sakasintesis organik, lenga mawar isih mbok menawa lenga atsiri sing paling akeh digunakake ing parfum.

    Aplikasi ……………………………………………………………………….

    Multiple keuntungan

    Minyak mawar sacara tradisional digunakake kanggo tenang lan uplift. Iku anti-natoni, cooling lan gak oleh pisan, lan iku ono gunane kanggo garing, panas, inflamed utawa gatel kulit lan akeh kondisi inflamasi liyane, kayata conjunctivitis (sanajan bakal banyu mawar tinimbang lenga sing digunakake kanggo iki). .

    Kajaba iku, mawar apik banget kanggo parut, ngobati kapiler sing rusak lan kanggo jinis kulit sing diwasa. Sifat-sifat sing nyenengake lan nyenengake mawar apik banget kanggo ngobati kondisi stres ing wong diwasa lan bocah.

    Minyak mawar uga wis dituduhake nduweni sipat antimikroba. Ing siji sinau laboratorium Damask wungu tontonan aktivitas antibakteri marang15 galur bakteri.

    Stress lan kuatir relief

    Ing2009 sinau saka 40 sukarelawan sehat, lenga wungu sing ditrapake ing kulit ngasilake respon relaksasi sing luwih gedhe tinimbang lenga plasebo. Wong sing nampa lenga mawar uga nyuda tingkat napas lan tekanan getih sing luwih gedhe tinimbang sing nampa plasebo.

    Ing sadurungésinau kewan, diterbitake ing 2004, inhalasi lenga mawar ditemokake kanggo nyuda kuatir ing klompok tikus.

    Menstruasi kram

    Minyak mawar sing ditrapake sacara topikal (digabungake karo lenga liyane) bisa uga efektif kanggo nyuda kram menstruasi, miturut a2006 sinau saka 67 mahasiswa wadon . Ing panliten iki, campuran sing ngemot siji tetes mawar, rong tetes lavender, siji tetes clary sage, lan 5 cc minyak almond ditrapake ing wangun pijet weteng.

    Gejala menopause

    Kanggosinau 2008 saka 52 wanita menopause , peneliti menehi setengah wanita kanggo pijet mingguan karo sawetara penting lengo (kalebu lavender lan melati lenga saliyane wungu lan wungu geranium lenga) lan setengah kanggo ora perawatan. Sawise 8 minggu, wanita sing nampa pijet nglaporake paningkatan gejala menopause sing luwih gedhe (kayata kelip-kelip panas) tinimbang sing ora dipijet.

    Apa sampeyan nggunakake kanggo kondisi kesehatan tartamtu utawa apa sampeyan nggunakake mung amarga sampeyan tresna gondho kembang uplifting, ethereal lan langgeng romantis, mawar iku salah siji saka lenga penting paling treasured kita.

    Kaluwihan

    1. Mini order 20G,50G,100G kasedhiya

    2. Rega sing kompetitif lan layanan sawise-sale sing apik

    3. Pasokan pabrik

    4. Minyak Mawar Alami

    Rincian Tampilake …………………………………

    Bahan Baku: Mawar

    Proses

     

     




    ' ; $('.package-img-container').append(BigBox) $('.package-img-container').find('.package-img-entry').clone().appendTo('.bigimg') })

    1.Apa Minyak Esensial iki alami utawa sintaksis?
    Kita minangka pabrikan lan Umume produk kita diekstrak kanthi alami, ora ana pelarut lan bahan liyane.
    Sampeyan bisa tuku kanthi aman.

    2. Apa produk kita bisa digunakake langsung kanggo kulit?
    Wigati dicathet yen produk kita minangka minyak esensial murni, sampeyan kudu nggunakake minyak dhasar sawise alokasi

    3. Apa paket produk kita?
    Kita duwe macem-macem paket kanggo ekstrak lenga lan tanduran padhet.

    4. Carane kanggo ngenali kelas saka lenga atsiri beda?
    Biasane ana 3 kelas minyak atsiri alami
    A iku Pharma Grade, kita bisa digunakake ing industri Medical lan mesthi kasedhiya ing industri liyane.
    B minangka Food Grade, kita bisa digunakake ing rasa panganan, rasa saben dina, lsp.
    C minangka Kelas Parfum, bisa digunakake kanggo rasa & wewangian, kaendahan lan perawatan kulit.

    5. Kepiye carane ngerti kualitas sampeyan?
    Produk kita wis nyetujoni tes profesional sing relatif lan entuk sertifikat relatif, luwih-luwih, sadurunge sampeyan pesen, kita bisa menehi conto produk kanggo sampeyan kanthi gratis, banjur sawise sampeyan nggunakake, sampeyan bisa entuk pangerten sing luwih apik babagan produk kita.

    6. Apa pangiriman kita?
    Readystock, Kapan saja. TANPA MOQ,

    7. apa sing cara pembayaran?
    T/T, Paypal, Western union, pembayaran Alibaba

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan