page_banner

produk

Minyak Wiji Seabuckthorn

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Minyak Biji Seabuckthorn

Werna: Coklat kuning nganti coklat abang

Dianggo: kaendahan, perawatan kulit

Urip beting: 2 Taun

HS:3301299999

Purity: 100% murni


  • Harga FOB:Bisa nego
  • Jumlah Pesanan Min.1 kg
  • Kapabilitas sumber:2000KG saben Wulan
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Ringkesan
    Rincian cepet
    Panggonan Asal:
    Jiangxi, China
    Jeneng merek:
    rambute
    Nomer Model:
    10ml / 30ml / 50ml / Bulk
    Bahan Baku:
    wiji
    Tipe Penyetor:
    OEM/ODM
    Jumlah kasedhiya:
    500
    Tipe:
    Minyak Esensial Murni
    bahan:
    seabuckthorn, seabuckthorn wiji
    Sertifikasi:
    MSDS
    Fitur:
    Revitalizer Kulit
    Jeneng barang:
    lenga wiji seabuckthorn
    Dianggo:
    Distilasi Uap
    Volume:
    10ml, 20ml, 100ml utawa dibutuhake
    Tipe produk:
    Ekstrak Herbal
    kelas:
    Kelas Kosmetik
    Fungsi:
    wangi, refresh, perawatan
    Packing:
    Botol, Drum, Wadah Plastik
    Sampel:
    Gratis Disedhiyakake 10-20ML
    Penampilan:
    Cairan
    Kapabilitas Pasokan
    Kapabilitas sumber:
    5000 Kilogram / Kilogram saben Minggu Minyak pangiriman Cepet
    Packaging & Pangiriman
    Rincian Kemasan
    Botol, drum, lsp
    Pelabuhan
    Guangzhou

    Tuladha Gambar:
    paket-img
    Lead Time:
    Jumlah (Kilogram) 1 – 100 101 – 300 > 300
    wetan. Wektu (dina) 8 10 Kanggo rembugan

    jeneng item:Hot sade seabuckthorn woh wohan beri murni seabuckthorn wiji lenga

    Deskripsi Produk

    tembung kunci

    lenga wiji seabuckthorn

    Aplikasi lan khasiat
    Minyak wiji seabuckthorn, minangka bahan mentah panganan kesehatan, wis akeh digunakake ing antioksidan, anti lemes, proteksi ati lan nyuda lipid getih.
    Minyak wiji seabuckthorn minangka bahan obat, nduweni efek biologis sing jelas, anti infèksi, ningkatake penyembuhan, sing akeh digunakake ing perawatan saka diobong, scald, frostbite, wounds etc.. Minyak wiji seabuckthorn nduweni khasiat sing apik lan stabil kanggo tonsillitis, stomatitis. , konjungtivitis, keratitis, cervicitis etc.
    Minyak wiji seabuckthorn minangka kompleks vitamin lan zat bioaktif. Iku bisa nutritious kulit, ningkataké sing anyar supersedes lawas. lan anti alergi, bactericidal anti-natoni, ningkataké regenerasi sel epitelium, ndandani kulit, kulit bisa njaga lingkungan ngandhut asam, wis permeabilitas kuwat, supaya iku uga kaendahan mentahan penting.
    Verifikasi klinis obat modern:
    Anti-tuwa
    Whitening kulit
    Anti-inflamasi, myogenic, lan ningkatake regenerasi jaringan
    Ngatur sistem kekebalan
    Ningkatake wutah otak lan ningkatake pertumbuhan lan perkembangan bocah
    Nglindhungi ati
    Pencernaan lan defecation
    Peranan penyakit pernapasan
    Antitumor lan antikanker
    Bahan-bahan efektif flavonoid seabuckthorn bisa nyuda tekanan getih, nyuda lipid getih dhuwur, nyuda viskositas getih, nyandhet agregasi platelet, pembekuan pembuluh getih sing berlebihan, nambah sirkulasi getih, nyegah aterosklerosis, nambah getih otak lan pasokan oksigen, ningkatake sirkulasi pembuluh darah otak sing sehat. sistem.
    Slimming lan suppressing lemak awak


     

    Packing & Pengiriman

    Rincian kemasan kanggo minyak alami:

    1. 1-200ml / botol
    2. 1-50kg / tong plastik utawa / botol aluminium
    3. 180 utawa 200kg / tong

    4. Miturut panyuwunan klien

    5. Delivery Detail: Dikirim ing 5-15 dina sawise pembayaran



    ' ; $('.package-img-container').append(BigBox) $('.package-img-container').find('.package-img-entry').clone().appendTo('.bigimg') })

    1.Apa Minyak Esensial iki alami utawa sintaksis?
    Kita minangka pabrikan lan Umume produk kita diekstrak kanthi alami, ora ana pelarut lan bahan liyane.
    Sampeyan bisa tuku kanthi aman.

    2. Apa produk kita bisa digunakake langsung kanggo kulit?
    Wigati dicathet yen produk kita minangka minyak esensial murni, sampeyan kudu nggunakake minyak dhasar sawise alokasi

    3. Apa paket produk kita?
    Kita duwe macem-macem paket kanggo ekstrak lenga lan tanduran padhet.

    4. Carane kanggo ngenali kelas saka lenga atsiri beda?
    Biasane ana 3 kelas minyak atsiri alami
    A iku Pharma Grade, kita bisa digunakake ing industri Medical lan mesthi kasedhiya ing industri liyane.
    B minangka Food Grade, kita bisa digunakake ing rasa panganan, rasa saben dina, lsp.
    C minangka Kelas Parfum, bisa digunakake kanggo rasa & wewangian, kaendahan lan perawatan kulit.

    5. Kepiye carane ngerti kualitas sampeyan?
    Produk kita wis nyetujoni tes profesional sing relatif lan entuk sertifikat relatif, luwih-luwih, sadurunge sampeyan pesen, kita bisa menehi conto produk kanggo sampeyan kanthi gratis, banjur sawise sampeyan nggunakake, sampeyan bisa entuk pangerten sing luwih apik babagan produk kita.

    6. Apa pangiriman kita?
    Readystock, Kapan saja. TANPA MOQ,

    7. apa sing cara pembayaran?
    T/T, Paypal, Western union, pembayaran Alibaba

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan